nyhetsportal

Prosjektrådgiver

Arbeidsgiver: Schüco International KG Avdeling i Norge
Stillingstittel: Prosjektrådgiver
Sted: Helsfyr
Frist: Snarest
Varighet: Fast

Bidra til å forme fremtiden – inkludert min egen. Det kan jeg i Schüco.

Nøkkelrolle

Vårt norske team er på utkikk etter en prosjektrådgiver som bistår byggherrer, arkitekter og entreprenører med råd om Schücos vinduer, dører og fasader i aluminium og stål.

Schüco har en unik produktportefølje takket være 3.000 ingeniører som jobber med å utvikle fremtidsrettede vinduer, dører og fasader, som uten tvil de lekreste, mest brukervennlige, energieffektive og sikreste i markedet. Allerede i produktutviklingsfasen blir prototyper testet i vårt eget akkrediterte testsenter, som er et av verdens største. Alt for å sikre den beste kvaliteten og en bærekraftig fremtid.

Din rolle vil være å identifisere kundens behov, anbefale passende produktløsninger og forklare merverdien med Schüco. Du vil ha en nøkkelrolle i organisasjonen og være ansvarlig for viktige regioner i Norge, som strekker seg fra Oslo, gjennom Trondheim og helt opp til de nordligste byene i Norge.

Du samarbeider tett i team med vår landssjef, tekniske avdeling, salgssjef og markedsjef, for å til enhver tid sikre de beste tekniske løsningene – for prosjektet og Schüco-produsenten.

Bli med på å forme fremtiden

Du blir del av et team på 13 mennesker i ulike roller. De ansatte i Schüco Norge markedsfører merkevaren Schüco i Norge, påvirker aktivt alle beslutningstakere i et prosjekt og bistår våre produserende partnere med teknisk support, maskiner, software og kompetanseheving i alle ledd. Bedriften håndterer ordre og logistikk og har egen administrasjon for både finans og regnskap, samt support for reise- og eventvirksomhet.

Et godt og internasjonalt arbeidsmiljø gjør hverdagen hos Schüco Norge spennende og variert, men også intens og spekket med interessante diskusjoner. Bli med å diskuter fremtidens byngingsfasader i en digital og bærekraftig fremtid. Vi trenger dine innspill!  Se våre ansatte her.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvarlig for å definere og bearbeide arkitekter, entreprenører og investorer
  • Ha oversikt over, og følge opp store og små byggeprosjekter i viktige segmenter
  • Utarbeide løsninger og følge prosjekt fra begynnelse til overtagelse
  • Utarbeide lokale aktivitetetsplaner rettet mot arkitekter og byggebransjen
  • Videreutvikle eksisterende, og etablere nye relevante prosjektrelasjoner
  • Koordinering av prosjektinformasjon i teamet og registrering i vårt CRM-system
  • Aktivt og nært samarbeide med kunder og våre salgsansvarlige
  • Aktiv reisevirksomhet i store deler av Norge
  • Kursvirksomhet for arkitekter og entreprenører

Dine egenskaper

Du som søker er en strukturert problemløser med gode tekniske ferdigheter og særegne sosiale evner. Du blir stimulert av å jobbe i team i et internasjonalt miljø og samtidig jobbe selvstendig i feltet.

For å lykkes i stillingen ønsker vi at du har relevant utdanning som ingeniør, arkitekt eller tilsvarende. Dette er en heltidsstilling hvor du kan forvente å være ute av kontoret ca 70% av tiden, hovedsakelig i Norge, men også til hovedkontoret i Bielefeld / Tyskland. Du har fast arbeidsplass på vårt attraktive kontor på Helsfyr Atrium i Oslo.

Vårt tilbud

Schüco tilbyr deg en unik og innovativ produktportefølje, et variert og utfordrende arbeid i et internasjonalt miljø, samt videreutdanning og spesialkunnskap. Vi bruker velutviklede salgsverktøy og systemer og har spesialister tilgjengelig på alle områder.

Vi befinner oss i attraktive lokaler på Helsfyr i Oslo og er et motivert team som har det veldig hyggelig sammen.

Søknad og informasjon

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med vår samarbeidspartner for rekruttering:

Knut Stormdal
Managing Partner/Headhunter – Raadgiverhuset
knut@raadgiverhuset.no

Tlf: 909 16 111

Du kan lese hele stillingsbeskrivelsen og søke på stillingen her

Ønsker du å snakke med Schüco først?

Ta gjerne kontakt med oss om du trenger mer informasjon om stillingen.

Gøran Karlsen
Daglig leder, Schüco Norge
Tlf: +47 900 44 904
e-post: gkarlsen@schueco.com

Logo Schuco

SCHÜCO – VERDENSLEDENDE SYSTEMLEVERANDØR

Internasjonalt design. Tysk kvalitet, norsk håndverk.
Schüco er verdensledende systemleverandør av innovative bygningsfasader. Over 3000 ingeniører jobber med å utvikle fremtidige vinduer, dører og fasader, som uten tvil er de lekreste, mest brukervennlige, energieffektive og sikreste i markedet. Allerede i produktutviklingsfasen blir prototyper testet i vårt eget akkrediterte testsenter, som er et av verdens største. Alt for å sikre den beste kvaliteten, designet og en bærekraftig fremtid.

© Copyright - Glassportal / Member Media AS