nyhetsportal

Area Sales Manager

Arbeidsgiver: Schüco International KG Avdeling i Norge
Stillingstittel: Area Sales Manager
Sted: Helsfyr
Frist: Snarest

Nøkkelrolle

Schüco Norge samarbeider tett med landets fremste fasadeentreprenører for å levere miljøvennlige, intelligente og designorienterte vinduer, dører og fasader til boliger og bygg i hele landet. Vil du være med på å utvikle markedet videre sammen med våre produsenter?

Nå søker vi deg – en strukturert gründer og problemløser med god teknisk og økonomisk forståelse. Som salgsansvarlig for dine egne kunder (Area Sales Manager) skal du bistå partnerne i sine daglige problemstillinger og samtidig være en strategisk sparringspartner spesielt i forhold til digitalisering av verdikjeden og det økende kravet til dokumentasjon og kompetanse.

Vi tilbyr deg en selvstendig stilling med frihet til å forme din egen arbeidshverdag og karriere. I ryggen har du et team på 12 personer som bistår deg både med tekniske løsninger, bestillinger og logistikk, marked og administrasjon. På bakgrunn av dette og ikke minst at du jobber med en velkjent merkevare og et bredt sortiment av kvalitetsprodukter vil du ha alle forutsetninger for å lykkes.

Arbeidsoppgaver

Som vår Area Sales Manager vil du:

 • ha salgsansvaret for dine partnere
 • utvikle og pleie langsiktige relasjoner som bidrar til å gi partnerne lønnsom drift og gode fremtidsutsikter
 • være lydhør for markedets behov og formidle disse videre internt
 • utvikle Schücos merkevare og finne nye forretningsmuligheter
 • representere Schüco på kurs, messer og arrangementer
 • ha et nært samarbeid med vårt norske team på teknikk-, prosjekt-, ordre- og markedsføringssiden, samt drive utveksling med dine nordiske og tyske kollegaer
 • ha tilgang til interne oppfølgings- og CRM-systemer

Bli med å forme fremtiden

Du blir del av et team på 13 mennesker i ulike roller. De ansatte i Schüco Norge markedsfører merkevaren Schüco i Norge, påvirker aktivt alle beslutningstakere i et prosjekt og bistår våre produserende partnere med teknisk support, maskiner, software og kompetanseheving i alle ledd. Bedriften håndterer ordre og logistikk og har egen administrasjon for både finans og regnskap, samt support for reise- og eventvirksomhet.

Et godt og internasjonalt arbeidsmiljø gjør hverdagen hos Schüco Norge spennende og variert, men også intens og spekket med interessante diskusjoner. Bli med å diskuter fremtidens bygningsfasader i en digital og bærekraftig fremtid. Vi trenger dine innspill!

Se våre ansatte her.

Hva du bør ha med deg

 • Høyere ingeniørutdannelse, men arbeidserfaring kan kompensere for utdanningskrav og minst 5 års erfaring innen lignende stillinger
 • Gode resultater fra tidligere oppgaver
 • God relasjonsbygger som jobber godt i team
 • God erfaring med komplekse og lange salgssykluser
 • Forretningsorientert tankesett med god markeds- og økonomiforståelse
 • Nysgjerrighet innenfor digitalisering og sirkulær økonomi
 • Gode ferdigheter i dataverktøy
 • Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig, samt gode engelsk eller tysk-kunnskaper
 • Førerkort
 • Fleksibilitet i forhold til reisevirksomhet

Vi tilbyr

Schüco tilbyr deg et unikt og innovativ produktsortiment, ett variert og utfordrende arbeid i et internasjonalt miljø, samt fortløpende utdanning og spesialistkunnskaper. Vi bruker velutviklede salgsverktøy og -system og har tilgjengelige spesialister på alle områder. Vi sitter i attraktive lokaler i Helsfyr Atrium (Helsfyr/Oslo) og er et team i en flat struktur med stor takhøyde.

Stillingen er en heltidsstilling hvor du bør regne med at ca. 60 % av arbeidstiden består av besøksaktiviteter, for det meste i Norge, men også til hovedkontoret i Bielefeld/Tyskland. Arbeidsplassen din er ved vårt kontor i Oslo.

Send søknad

Vi er ivrig etter å finne en ny kollega som deler vår entusiasme for kommende utfordringer, så ikke nøl med å sende oss din søknad. Vi rekrutterer fortløpende.

Send søknad eller spørsmål til:

Gøran Karlsen, daglig leder:
Tlf: +47 900 44 904
e-post: gkarlsen@schueco.com

Logo Schuco

SCHÜCO – VERDENSLEDENDE SYSTEMLEVERANDØR

Internasjonalt design. Tysk kvalitet, norsk håndverk.
Schüco er verdensledende systemleverandør av innovative bygningsfasader.

Det omfattende sortimentet omfatter prosjektspesifikke løsninger og systemer for vinduer, dører og fasader.

Med over 4 750 medarbeidere i 80 land og en omsetning på 1,460 euro er selskapet markedsledende i Europa.